Wandelcoaching

Ontdek de helende krachten van je lichaam tijdens onze wandelcoaching. Stap voor stap werken wij samen aan je fysieke en mentale welzijn. De wandelcoaching is geschikt voor zij die:

  • Genieten van wandelen in de natuur, maar hier geen tijd of motivatie voor vinden
  • Regelmatig last hebben van stress, piekeren, weinig energie en moeite hebben om tot rust te komen
  • Steeds maar blijven malen over die vele to-do lijsten
  • Negatieve gedachten hebben
  • Lijden onder een burn-out
  • Last hebben van chronische pijn waardoor bewegen steeds moeilijker wordt

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Intakegesprek

Voor de start van de wandelcoaching vindt er een eerste gesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt Pascale jouw wensen, beperkingen, eventuele problemen en verwachtingen.

2. Coaching

Hierna volgt de coaching. We gaan samen op stap in de natuur, rekening houdend met je huidige conditie. Tijdens de wandeling combineren we coachende gesprekken met een gezonde lichaamsbeweging en ademhalingsoefeningen. Indien je dat wenst kan er tijd gemaakt worden om samen te genieten en tot rust te komen in de natuur.

Tijdens de wandelcoaching leert Pascale je ontspannen, luisteren naar je lichaam en bewust worden van je eigen zintuigen. Dit doen we onder andere aan de hand van verschillende ademhalingstechnieken en concentratie- en mindfulnessoefeningen. Ook verhogen we je flexibiliteit en leren we je hoe je bewust omgaat met pijn.De coachingsessies zijn steeds individueel en duren 1 tot 2 uur. Na de sessies krijg je huiswerkopdrachten zodat je de opgedane kennis thuis kan verderzetten.

Maak een afspraak

Stuur gerust een mailtje naar: pascalescheys@gmail.com

Of bel naar +32 474 67 62 35

Of vul dit formulier in: